Menu Sluiten

Maatschappelijke Zetel Postbus Adres


Maatschappelijke zetel postbus adres

Informatie over maatschappelijke zetel postbus adres.

Je kan zonder problemen een postbus huren om de maatschappelijke zetel van je vennootschap in te schrijven. Wat wel niet mag is er een bijkomende vestigingseenheid inschrijven omdat er steeds ter plaatse een activiteit moet worden uitgevoerd.

De locatie van het postbusadres van je maatschappelijke zetel bepaalt trouwens ook de nationaliteit van je vennootschap.

De dienst belastingen heeft echter geen aanknopingspunt om een controle te houden indien je enkel een postbusadres hebt. Vandaar moet er voor de belastingen steeds een fysiek adres aanwezig zijn om controles uit te voeren.

Het is wel mogelijk om de maatschappelijke zetel onder te brengen op een ander adres dan waar de daadwerkelijke activiteiten uitgevoerd worden. De maatschappelijke zetel van een onderneming is het adres waar de belangrijke beslissingen in verband met de onderneming worden genomen.

Je domicilieadres of maatschappelijke zetel van je vennootschap kan je wel onderbrengen in een deelkantoor, businesscenter of co-working space..

Info over maatschappelijke zetel postbus adres

Kundigheid over Maatschappelijke zetel postbus adres

Wat kunnen we nog vertellen over de maatschappelijke zetel en het postbus adres.

Als bedrijf of organisatie heb je een maatschappelijke zetel of een maatschappelijke zetel postbus adres nodig.

Deze maatschappelijke zetel wordt beschouwd als het hoofdkantoor van je bedrijf of organisatie en moet dienst doen als het juridisch officiële adres. Op de maatschappelijke zetel wordt alle officiële briefwisseling van je bedrijf bezorgd.

Het adres van de maatschappelijke zetel die je huurt, mag anders zijn dan het adres waar de effectieve activiteiten van je bedrijf of organisatie worden uitgevoerd.

Meer info over maatschappelijke zetel postbus adres nu op offis.be.

Tags

Adres Maatschappelijke Zetel Huren Antwerpen Verlaten | Adres Maatschappelijke Zetel Huren Antwerpen | Adres Voor Administratie Antwerpen | Centraal Gelegen Postadres | Dienstverlener Aan Vennootschapp |